Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Mac Miller

Mac Miller Kimdir? Hayatı ve şarkıları Nelerdir?

Amerikalı ünlü rap sanatçısı Mac Miller, California’nın Los Angeles kentindeki yaşadığı evinde hayatını kaybetti. henüz 26 yaşında olan Mac Miller sevenleri ve merak edenleri için hayatı ve tüm bilinmeyenleri..

Mac Miller Kimdir?

Sahne üzerindeki ismi Mac Miller olan rap sanatçısının asıl adı Malcolm James McCormick’dir. Sanatçı 19 Ocak 1992 doğumlu olup Amerikalı hip hop şarkıcısıdır.  Pittsburgh, Pensilvanya da hayata atılan sanatçı, Larry Fisherman şeklindeki mahlası ile prodüktöryel çalışmalar da yapmıştır. Ayrıca Delusional Thomas ile Larry Lovestein ve The Velvet Revival adlarını da sıklıkla kullandığı bilinmektedir.

Malcolm James McCormick’in annesi bir fotoğraf sanatçısıdır. Babası ise başarılı bir mimardır. Bu çekirdek aile artık anne, baba ve bir erkek kardeş olarak hayatlarına devam etmeye çalışmaktadır.

Albümleri

2010 senesinin ilk yarısında Pittsburgh kökenli olan bağımsız plak şirketi ile yani Rostrum Records ile sözleşme gerçekleştirdi. İlk stüdyo çalışması sonucunda ortaya çıkan Blue Slide Park ile Kasım 2011 senesinde piyasaya çıktı. Bu Albüm, Amerikan Billboard 200 sıralamasında doğrudan hızlı bir şekilde bir numaraya yükseldi. Tha Dogg Pound’un yıl olarak 1995 çıkışlı olan Dogg Food albümünden sonra  Amerika listesinde ilk sıraya yerleşen ilk bağımsız albüm başarısını kazandı. Miller’ın bu ikinci stüdyo albümü olan “Watching Movies with the Sound Off” adıyla 2013 yılının Haziran ayında sevenleriyle buluştu.

Diskografi

Ünlü rapçinin stüdyo albümleri aşağıda yer almaktadır.

  1. 2011 yılında Blue Slide Park
  2. 2013 yılında Watching Movies with the Sound Off
  3. 2015 yılında GO:OD AM
  4. 2016 yılında The Divine Feminine

Extended play  E.P

2011 yılında On and On and Beyond
2012 yılında You (Larry Lovestein & The Velvet Revival)

İlgili İçerik  Tüberküloz Hastalığı Nasıl Bulaşır? Belirtileri Ve Tedavisi

Mixtape’leri

2007 yılında But My Mackin’ Ain’t Easy,
2009 yılında The Jukebox: Prelude to Class Clown,
2009 yılında The High Life,
2010 yılında K.I.D.S,
2011 yılında Best Day Ever,
2011 yılında I Love Life, Thank You,
2012 yılında Macadelic,
2013 yılında Run-On Sentences: Vol. 1,
2013 yılında Stolen Youth,
2013 yılında Delusional Thomas,
2014 yılında Faces.

Vefatı

Yüksek doz uyuşturucu madde alımından hayatını kaybeden Malcolm James McCormick yani Mac Miller için ailesi “Bu dünyada ailesi, arkadaşları ve hayranları için parlak bir ışıktı” şeklinde bir demeç vermiştir.

 

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir